Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22/10/10

Σχετικά με τη Σύνοδο για την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο, ο εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πρασίνων Γιάννης Παρασκευόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Την ώρα που η κυβέρνηση οργανώνει διεθνείς διασκέψεις για το κλίμα, η ίδια ακρωτηριάζει το σιδηρόδρομο και προωθεί νέα ιδιωτικά λιγνιτωρυχεία που δεν θα μπορούν να κλείσουν με πολιτική απόφαση. Με την πολιτική της η κυβέρνηση φαίνεται να εξαιρεί την Ελλάδα από την μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής. Η μάχη για το κλίμα χρειάζεται πρώτα αξιόπιστες πολιτικές και μετά δημόσιες σχέσεις.»

ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ



Σχετικά με τη Σύνοδο για την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο, ο εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πρασίνων Γιάννης Παρασκευόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την ώρα που η κυβέρνηση οργανώνει διεθνείς διασκέψεις για το κλίμα, η ίδια ακρωτηριάζει το σιδηρόδρομο και προωθεί νέα ιδιωτικά λιγνιτωρυχεία που δεν θα μπορούν να κλείσουν με πολιτική απόφαση. Με την πολιτική της η κυβέρνηση φαίνεται να εξαιρεί την Ελλάδα από την μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής. Η μάχη για το κλίμα χρειάζεται πρώτα αξιόπιστες πολιτικές και μετά δημόσιες σχέσεις.»