Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24/10/10

ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ο υποψήφιος αντιπεφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών του συνδυασμού «Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο», Νίκος Βούτσης, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 στο Κόκκινο» με θέμα την έξαρση της ξενοφοβίας και τις επικείμενες εκλογές. Ο Νίκος Βούτσης μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ,
ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ,
ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Σε εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα « Ακτές – λιμάνια λαϊκή περιουσία ελεύθερα για το λαό, όχι φιλέτα για τα συμφέροντα των πολυεθνικών», μίλησε την Κυριακή το πρωί ο Θανάση Παφίλης, στην εκδήλωση επίσης μίλησαν ο Ν. Στεφανίδης υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα και ο Χρήστος Τσαλαπατάνης υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

24.10.2010
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις», θα παραστεί σήμερα 24-10-2010 στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Αλεξάνδρειας. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων θα μιλήσει για τις θέσεις του Συνδυασμού, στο δημαρχείο της πόλης.