Υπεγράφη, σήμερα, η Υπουργική Απόφαση για νέα έκτακτη χρηματοδότηση προς τους Δήμους, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας.Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας: * Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2/2/18

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας Υπαπαντής στην Καλαμάτα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης


Γ. Πατούλης: «Από αυτή τη σημαντική ημέρα για τη Χριστιανοσύνη στέλνουμε το μήνυμα πως οι Έλληνες ενωμένοι, με πίστη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο, θα τα καταφέρουμε»

Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «Κατασκευή αγωγών ομβρίων Δήμου Κηφισιάς

Αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Μορτερό του Δήμου Κηφισιάς

Η Περιφέρεια Αττικής για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων


Η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της δέσμευσής της για τη διατήρηση και αποκατάσταση των υγροτόπων έχει εκπονήσει «Στρατηγική και Άξονες δράσης για τη διατήρηση των υγροτόπων της και την προσαρμογή τους στην κλιματική αλλαγή».

Εκδήλωση Τσικνοπέμπτης

«Εκδήλωση Τσικνοπέμπτης»  
Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας σας προσκαλούν την Πέμπτη 08-02-2018  από τις 14:30μ.μ στην Πλατεία Δημαρχείου, στην πρώτη εκδήλωση των Αποκριών,