Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9/3/11

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι, το χαμόγελο που ξανάρθε στον Πειραιά να γίνει χαμόγελο ελπίδας, αισιοδοξίας και πίστης, προπαντός στα νέα παιδιά. Τα νέα παιδιά του Πειραιά να αγαπήσουν ξανά την πόλη μας και να την σηκώσουν ψηλά. Σήμερα, έχουμε αυτούς τους όμορφους παιδότοπους που παίζουν τα παιδιά μας. Αύριο στα κούλουμα, θα είμαστε όλοι εκεί, πάλι με χαμόγελο. Ο Πειραιάς θα βρει ξανά την λάμψη του.»

 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πειραιάς 7-3-2011
Αποκριάτικες εκδηλώσεις για τους λιλιπούτειους Πειραιώτες και όχι μόνο, διοργάνωσε ο Δήμος, στις 5 και 6 Μαρτίου 2011, στο Πασαλιμάνι και στα Καμίνια.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στους παιδότοπους 

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΖ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ

Πειραιάς 7-3-2011

Με το σύνθημα «Καθαρά Δευτέρα - Καθαρός Πειραιάς», ο Δήμος Πειραιά γιόρτασε τα παραδοσιακά Κούλουμα στη πλάζ Φρεαττύδας.

Η γιορτή συνδυάστηκε με την οικολογική ευαισθητοποίηση αφού περιλάμβανε μεταξύ των άλλων καθαρισμό της θάλασσας καθώς και Λούνα πάρκ ανακύκλωσης για παιδιά.