Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9/4/14

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, παρουσίασε σήμερα στη Χαλκίδα τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Διαμάντη Γεωργούλη.

Δήλωση Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το γεγονότα στην παιδική χαρά του Άγιου Παντελεήμονα

«Η δημοκρατική Αθήνα πρέπει να καταδικάσει την επίθεση φασιστών σε συνεργεία του δήμου Αθηναίων που έκαναν εργασίες ανακατασκευής στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα.
 

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜ-Θ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ «ΜΑΡΙΔΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΡΑΜΑΣ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ»

Το Μεσολόγγι θα επισκεφθεί αύριο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου

Στο Μεσολόγγι θα περιοδεύσει αύριο ο Β. Χατζηλάμπρου, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το Αγρίνιο

Στις 12:30 μ. συνέντευξη Τύπου στο Theoxenia

Γ. Σακελλαρίδης: «Η κοινωνία να στείλει μήνυμα ανατροπής στις εκλογές»


 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης συμμετείχε σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση και έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

Για αναρτήσεις υποψηφίων γραφτείτε συνδρομητές.Email:voulinet@cyta.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Λεόντειος σύμβαση Καμίνη στην Καθαριότητα

Κατακυρώθηκε από το Δήμο η λεόντειος σύμβαση 23.688.347€ του δήμου, που αφορά τη συντήρηση και επισκευή 316 απορριμματοφόρων οχημάτων και μηχανημάτων για διάστημα 36 μηνών, η οποία ανοίγει το δρόμο της ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας.