Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28/9/10

Ανοικτός δίαυλος συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με Επαγγελματίες και Βιοτέχνες.

Παρουσία των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων του Επαγγελματικού και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της "Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη" Γιάννης Μπουτάρης δεσμεύθηκε για τη δημιουργία ανοικτού διαύλου επικοινωνίας μεταξύ βιοτεχνών και επαγγελματιών και της νέας δημοτικής αρχής.

Επαφές υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη, στη Βέροια

Με τη δήμαρχο Βεροίας κ. Χαρούλα Ουσολτζόγλου - Γεωργιάδη, συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης, κ. Μάρκος Μπόλαρης και συζήτησαν για θέματα εργαζομένων στον δήμο, για θέματα υγείας που αφορούν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και για δράσεις υποστήριξης ανέργων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ

Ηχηρό όχι Θεσπρωτών στον αγωγό φυσικού αερίου χθές στήν Πέρδικα

Άμεση αντίδραση του Θεσπρωτικού λαού, στην φασιστικού τύπου, αφού δεν καταδέχθηκε ούτε τον λαό, αλλά ούτε την Κοινότητα ή την ΤΕΔΚ ή τη Νομαρχία να ενημερώσει (να διαβουλευτεί όπως αρέσκεται να λέει) απόφαση της Κυβέρνησης να εγκρίνει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του αγωγού φυσικού αερίου, ήταν η Λαϊκή Συνέλευση.
Μελέτη που προβλέπει τη διέλευσή του από την Πέρδικα και την εργοστασιοποίηση των παραλιών της.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

28-09-2010
Ερωτηθείς ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος για τις δηλώσεις Μπουτάρη περί της προβολής πορνό και εκπομπών μειονοτήτων στην TV100:

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ –ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης –ΛΑ.Ο.Σ.

28/09/2010
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό «Καθαρά Χέρια –Καθαρές Ιδέες» Κυριάκος Βελόπουλος για την κόντρα Ψωμιάδη –Τρεμόπουλου, δήλωσε: