Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1/8/09

Δήμος Πασαρώνος _Βρίσκεται στο κέντρο του Νομού Ιωαννίνων, ΒΔ της Λίμνης Παμβώτιδας και η έδρα του, Ελεούσα, απέχει από την πόλη των Ιωαννίνων 7 km.

Δήμος Πασαρώνος

Θέση
Βρίσκεται στο κέντρο του Νομού Ιωαννίνων, ΒΔ της Λίμνης Παμβώτιδας και η έδρα του, Ελεούσα, απέχει από την πόλη των Ιωαννίνων 7 km.
Συνορεύει με τους Δήμους Ιωαννίνων, Περάματος, Εκάλης, Ζίτσας, Ευρυμενών, Μολοσσών, Δωδώνης και Μπιζανίου.

Αποτελείται από τα Δ.Δ. Αγ, Ιωάννη, Αναργύ­ρων, Άνω Λαψίστας, Βαγενητίου, Βουνοπλαγιάς, Γραμμένου, Ελεούσας, Ζωοδόχου, Κάτω Λαψίστας, Λοφίσκου, Λόγγου, Μ. Γαρδικίου, Νεοχωρίου, Περάτης, Πετραλώνων, Πολυλόφου, Ροδοτοπίου. Ο πληθυσμός του είναι 8.500 χιλ. κάτοικοι. Διασχίζεται από τις εθνικές οδούς Ιωαννίνων - Κοζάνης και Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας. Στον Άγιο Ιωάννη, βρίσκεται το αεροδρόμιο Ιωαννίνων που συνδέει την περιοχή με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.