Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12/10/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Αλ. Π. Μητρόπουλος παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Αττικής του συνδυασμού «Αττική Συνεργασία - Όχι στο Μνημόνιο».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τετάρτη 13 Οκτωβρίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 ΤΟΥ  ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

12-10-2010
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, για την απόφαση των καταστηματαρχών Θεσσαλονίκης να αφήσουν ελεύθερο το κάπνισμα το Σάββατο:

12-10-2010
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» για την αντιδικία των δύο υποψήφιων Περιφερειαρχών κκ Μπόλαρη και Ψωμιάδη

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

12-10-2010
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» σε συνέντευξή του ερωτηθείς για τις δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη ότι «η ψυχή των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ είναι κοντά του»: