Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20/8/12

Βέροια 20-8-2012

Την απόλυτη στήριξη του στο αίτημα που έστειλε ο Δήμος Νάουσας προς τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια αναφορικά με τη συνέχιση της λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας, η οποία στη δωδεκαετή λειτουργία της αποτελεί ένα ζωντανό δημιουργικό κομμάτι για την περιοχή, καθώς και τον αποκλεισμό κάθε περίπτωσης μετατροπής των εγκαταστάσεων της σε κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών, εξέφρασε με επιστολή του στον Υπουργό ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Μαγικές Βραδιές στο φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές 2012» του Δήμου Νέας Σμύρνης 30/08 έως 30/09 -2012 Άλσος Νέας Σμύρνης


Αθήνα, 20 Αυγούστου  2012. Μαγικές βραδιές προσφέρονται το Σεπτέμβριο στο Άλσος της Νέας Σμύρνης μέσα από το πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα των Ιωνικών Γιορτών 2012, που στην 12ετη πορεία του έχει καθιερωθεί σε ένα από τα πιο καταξιωμένα φεστιβάλ του λεκανοπεδίου της Αττικής, κατακτώντας μία σημαντική θέση στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ελλάδας.