Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/11/10

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗ ΔΕΗ

5/11/2010
Ο κ. Καραμήτσας, ως εκπρόσωπος του νέου ΙΝΚΑ και ο κ. Διάκος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΒΙΟΖΩ, συνέταξαν και κατέθεσαν στη ΔΕΗ εξώδικο έγγραφο με το οποίο διαμαρτύρονται και επιφυλάσσονται του δικαιώματος σύνταξης συλλογικής αγωγής, για την προβλεπόμενη αύξηση του τιμολογίου ρεύματος από 1 Ιανουαρίου 2011.

Στο προσκλητήριο των καιρών, παρόντες. Όλοι οι αριστεροί αγωνιστές καλούνται να παραμερίσουν την πίκρα τους για την πολυδιάσπαση της Αριστεράς και να αξιοποιήσουν τη σημερινή συγκυρία. Μετά τις εκλογές η κριτική, ο επιμερισμός των ευθυνών και η αναζήτηση του καλύτερου τρόπου συνεργασίας των δυνάμεων της Αριστεράς. Τώρα, όλοι στις επάλξεις για να μην χαθεί η ευκαιρία. Τώρα, όλοι στον αγώνα, για να εκφραστεί η οργή του λαού εναντίον της τρόικας, τους Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του δικομματισμού, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Όλοι στον αγώνα να πειστούν οι ψηφοφόροι, να μην απέχουν από τις εκλογές, να μαυρίσουν το σύστημα εξουσίας και να ψηφίσουν αριστερά. 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ,
ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με υστερία κατά της Αριστεράς και Λεπενικές κραυγές για περισσότερη Αστυνομία έκλεισε την εκστρατεία του ο Νικήτας Κακλαμάνης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ TΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
 

Ν.Κούτουλας - Στις 7 Νοεμβρίου ΜΑΖΙ ΨΗΛΑ ! ( Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) Παρασκευή, 05 - 11 - 2010 Μεγάλο πράγμα να νιώθεις ευτυχισμένος και περήφανος με αυτά που έχεις και να τα χρησιμοποιείς ως προπύργιο στη συνείδηση σου για τις επόμενες ευτυχισμένες σου στιγμές. Βασικός μας στόχος πρέπει να είναι να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο προσπαθώντας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Να σεβόμαστε όλους το ίδιο. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Να κινούμαστε σεμνά, δίχως θορυβώδεις εμφανίσεις. Να μας διακατέχει μια ήρεμη δύναμη. Μέσα από γνώσεις και εμπειρικές στιγμές να προχωρούμε για το επόμενο μας βήμα. Να έχουμε άποψη για όλα και να στοχαζόμαστε. Στη ζωή, και στην πολιτική, υπάρχουν σίγουρα πολλές δύσκολες στιγμές. Δεν είναι όλα ρόδινα. Πρέπει όμως να έχουμε θετική στάση απέναντι τους και να τα βλέπουμε όλα με το μάτι της αισιοδοξίας. Να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο, για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος. Όσο πιο πολύ το καταφέρνουμε αυτό, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος. Γιατί καλύτερος άνθρωπος σημαίνει ένας ελπιδοφόρος νέος κόσμος. Κανείς και ποτέ δεν φτάνει πουθενά μόνος του. Η πορεία μας εξαρτάται από αυτούς που επιλέγουμε να έχουμε δίπλα μας. Τελικά, δεν μας λείπει τίποτα. Χρειάζεται μόνο να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο. Με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Με γενναιοδωρία και περισσότερη προσπάθεια. Ας ελπίζουμε και ας προσπαθούμε για το καλύτερο. Γιατί στα σταυροδρόμια και της δικής μας πορείας υπάρχουν πάντα φωτεινές εκπλήξεις που μας περιμένουν. Με αυτές τις σκέψεις ας ψηφίσουμε μεθαύριο. Ας ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ. Την Κυριακή δεν αποφασίζουμε για την τύχη των υποψηφίων, αποφασίζουμε για εμάς. Οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι πολλές. Ας τις δούμε με το μάτι της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο. Ας ψηφίσουμε θετικά για να μεταλαμπαδεύσουμε την ελπίδα. Νίκος Κούτουλας Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κορινθίων με το συνδυασμό του Κ. Γιώτη «Ο δήμος μπροστά»

Ν.Κούτουλας - Στις 7 Νοεμβρίου ΜΑΖΙ ΨΗΛΑ !
( Έχει γραφτεί από ΟΝΝΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
Παρασκευή, 05 - 11 - 2010

Μεγάλο πράγμα να νιώθεις ευτυχισμένος και περήφανος με αυτά που έχεις και
να τα χρησιμοποιείς ως προπύργιο στη συνείδηση σου για τις επόμενες
ευτυχισμένες σου στιγμές.

05/11/2010
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Η Ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι η καλύτερη απάντηση στην προσπάθεια τρομοκράτησης

Καταγγέλλουμε την απόπειρα σκοτεινών μηχανισμών να κάψουν το κεντρικό εκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Ίλιο, τη νύχτα 4 προς 5 Νοέμβρη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θανάσης Παφίλης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1877ο εκλογικό τμήμα στο 5ο Γυμνάσιο Αθηνών (Εμ. Μπενάκη & Αραχώβης 48, Εξάρχεια) την Κυριακή 7 Νοέμβρη και ώρα 11:30 το πρωί. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Σοφιανός θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 2478ο εκλογικό τμήμα στο 22ο Γενικό Λύκειο Αθηνών (Ολοφύτου 55 και Λάρνεως 2, Ριζούπολη) την Κυριακή 7 Νοέμβρη στις 10:30 το πρωί.

ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ "Η εξάπλωση της ηρωίνης και η ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών" θα αποτελέσουν το βασικό θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, 19.30-21.30 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42) η περιφερειακή κίνηση ΄΄Αττική Οικολογική Απάντηση΄΄. Κύριος ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄Αττική Οικολογική Απάντηση΄΄ Κώστας Διάκος. Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Γιώργης Οικονομόπουλος, Πρόεδρος Ελευθεριακού Συνδέσμου Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ), ιατρός φαρμακευτικών εξαρτήσεων ενώ στη συνέχεια θα προβληθεί ντοκιμαντέρ του συνδέσμου ΕΛΕΥΣΥΝΑ.

ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

Τελευταία στάση του Φορτηγού της Ελεύθερης Αττικής την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 6μμ.

Τελευταία στάση του Φορτηγού της Ελεύθερης Αττικής
την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 6μμ.
στο εκλογικό κέντρο στη πλ. Αρσάκη (Πανεπιστημίου, απέναντι από το ΡΕΞ)
με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών που μετείχαν στις περιοδείες του.