Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/8/10

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΜΠΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Στο αθλητικό Γυμνάσιο Πόμπιας βρέθηκε η Νομάρχης Ηρακλείου, κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία των εργασιών που εκτελεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου. 
 

Ανακοίνωση για τον καταυλισμό roma στο Γέρακα Παλλήνη 26-8-2010

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Με αφορμή δημοσιεύματα σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται από την παραμονή μεγάλου αριθμού roma σε περιοχή του Γέρακα, από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής ανακοινώνονται τα εξής:

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος των φετινών 45ων Δημητρίων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο (Βασ. Γεωργίου 1α, ισόγειο).

Επίγειες ακμαιοκτονίες (κωνωποκτονίες) με εκνέφωση θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010 στους οικισμούς Αγίας Τριάδας Δήμου Θερμαϊκού και στο Δήμο Μηχανιώνας, από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί

ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΑΚΜΑΙΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ Δ.ΝΕΙΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συγχαρητήρια Νομάρχη Δράμας προς τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητά μου παιδιά,

Μία μακρόχρονη και επίμονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της. Η αξία της επιτυχίας σας είναι και η αξία των οικογενειών σας και των καθηγητών σας.