Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29/4/11

Παραμένει θολό το τοπίο για το παλαιό Άσυλο Ανιάτων

Και ξαφνικά ο Δήμος Ιωαννιτών μπορεί να βρεθεί με τις παλαιές εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων στην κυριότητά του, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία ή επιπλέον επαφές από αυτές που έχουν γίνει κατά κόρον τα τελευταία χρόνια.Η αποκάλυψη, ότι από το 2000 υπάρχει απόφαση που υπογράφεται από την τότε διοίκηση του Ιδρύματος «Νεομάρτυς Γεώργιος», προφανώς με την κάλυψη και σύμφωνη γνώμη της προϊστάμενης αρχής, του υπουργείου Υγείας δηλαδή, με την οποία παραχωρούνται οι εγκαταστάσεις στο Δήμο Ιωαννιτών, ενδέχεται να ταράξει τα νερά στην υπόθεση που απασχολεί την τοπική κοινωνία πλέον της μίας δεκαετίας.
 
Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό κατάστημα στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2 Μαΐου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 με επιθυμητή ώρα λήξης στις 19:00, σε Συνεδρίαση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα: