Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18/1/18

Τη δημοπράτηση των βελτιώσεων και συντηρήσεων οδικών τμημάτων πυρόπληκτων περιοχών στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018.

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το πλοίο Ε/Γ- Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ σήμερα 18/01/2018 θα παραμείνει στο λιμένα της Ρόδου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και αναμένεται να επανεκκινήσει τα δρομολόγια του ως ακολούθως :

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδη


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε σήμερα Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο, παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το έργο: «Βελτιώσεις Κλειστού Γυμναστηρίου Νεστορίου».