Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30/3/14

Για αναρτήσεις υποψηφίων γραφτείτε συνδρομητές.Email:voulinet@cyta.gr


Επίσκεψη Γ. Σακελλαρίδη στην 2η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση» και την διήμερη Συνάντηση Τροφής «Μαζί θα (τους) Φάμε»

Επίσκεψη Γ. Σακελλαρίδη στην 2η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση» και την διήμερη Συνάντηση Τροφής «Μαζί θα (τους) Φάμε»

Γ. Σακελλαρίδης: «Η Ανοιχτή Πόλη δεν θα επιτρέψει την παραχώρησή των Προσφυγικών στο ΤΑΙΠΕΔ»


Ιστορία δεν είναι μόνο τα κτίρια, ιστορία είναι και οι ζ
ωές των ανθρώπων, που πέρασαν και ζουν στο των Προσφυγικών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, παρουσίασε σήμερα στην Άμφισσα τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Νίκο Εμμανουήλ.








Η παρουσίαση έγινε στο Παλαιό Δημαρχείο με τον κ. Γιαννόπουλο να αναφέρεται στο βασικό σκοπό της νέας περιφερειακής πολιτικής του συνδυασμού ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ

Ο Συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για το Δήμο Μεσσήνης





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο  Συνδυασμός  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ 
για  το  Δήμο  Μεσσήνης  προσκαλεί  τα  ΜΜΕ  τη 
Δευτέρα  31/3/2014  &  ώρα 17:45  στην  αίθουσα  του  Δημοτικού  Συμβουλίου  του  Δήμου  Μεσσήνης  με  θέμα :

Εβδομήντα τοπικοί άρχοντες με προβληματικά πόθεν έσχες στη λίστα Νικολούδη



 Τη «λίστα Νικολούδη», που περιλαμβάνει τα ονόματα 81 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων με προβληματικά πόθεν έσχες, έχουν από το μεσημέρι της Παρασκευής στα χέρια τους τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.