Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27/10/10

Ο Γιάννης Μπουτάρης
θα ενισχύσει με προσωπικό
τη Δημοτική Αστυνομία

Θεσσαλονίκη, 27 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη, στο Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης του Συνδυασμού "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" επισκέφθηκε σήμερα 27/10/2010 κεντρικά σημεία της εμπορικής αγοράς της Κομοτηνής, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εμπόρους και επαγγελματίες.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης: ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΚΟΣ Κεντρικά Γραφεία: Πλατεία Ομονοίας 12, 10431 - Αθήνα 2103220821

27/10/10
Τον Κηφισό επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, 27/10/2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Κώστας Διάκος μαζί με τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες Βόρειας Αθήνας Γιώργο Δημαρά και Ανατολικής Αττικής Κωνσταντίνο Λάσκαρη και με ομάδα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «Αττική Οικολογική Απάντηση». Την ξενάγηση ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης που είναι και Γραμματέας του Φορέα Διαχείρισης και Ανάπλασης Κηφισού.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΓΥΡΗ  ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Φυγομαχεί ο κ. Κακλαμάνης. Εδώ και περισσότερες από 10 μέρες ακυρώνει τις κοινές εμφανίσεις με συνυποψήφιους στο Δήμο Αθηναίων, ιδίως δε αυτές που είχαν προγραμματισθεί με τη συμμετοχή των κ. Καμίνη και Κακλαμάνη.

ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Οι Οικολόγοι Πράσινοι της Αθήνας, που δραστηριοποιούνται στη δημοτική κίνηση «Οικολογική Αθήνα», έχουν αποφασίσει σ’ αυτές τις Δημοτικές Εκλογές, να στηρίξουν το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» με υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων τον Γιώργο Καμίνη.