Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24/8/10

Αύριο (Τετάρτη) 25 Αυγούστου, στις 11:00, στο γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Σωτήρη Καπετανόπουλου με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη κατόπιν αιτήματος του δευτέρου στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την προεκλογική περίοδο ενόψει των επικείμενων Δημοτικών εκλογών.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη ζοφερή οικονομική κατάσταση των Δήμων, επιβεβαιώνοντας ότι τριάντα δήμοι της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση πτώχευσης.

* ΒΑΙΝΕΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΙΝΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ.*POLITICAL NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Στο πλαίσιο του προγράμματος "Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία του βαμβακιού", συνεχίζονται οι εργασίες με ταυτόχρονη παρακολούθηση των συλλήψεων του πράσινου και ρόδινου σκουληκιού σε φερομονικές παγίδες καθώς και δειγματοληψίες.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Νομαρχιακό Μέγαρο Ηρακλείου η Συνάντηση Εργασίας των εμπειρογνωμόνων του "Προγράμματος Προορισμών Αριστείας - SMED" του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού - CED με τουριστικούς φορείς και επιχειρηματίες του Νομού, παρουσία της Νομάρχη Ηρακλείου κ. Βαγγελιώς Σχοιναράκη - Ηλιάκη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ σχολικό συγκρότημα επισκέφθηκε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στατικής επάρκειας, συντήρησης και οι νέες ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις που εκτελούσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου.

Νομαρχία Αθηνών - Δ.Τ.: Οδηγίες για την αποφυγή της μόλυνσης από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010
Λόγω της εμφάνισης σε ορισμένες περιοχές της Μακεδονίας κρουσμάτων που οφείλονται στον ιό του Δυτικού Νείλου και σε άλλους παρόμοιους ιούς μεταδιδόμενους μέσω δηγμάτων κουνουπιών, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες της Νομαρχίας Αθηνών συνιστούν στους πολίτες να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα όπως: