Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29/9/10

Παρασκευή 1/10/2010 9:00 πμ: Περιοδεία στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Άνω Λιοσίων. 1:30 μμ: Περιοδεία στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων (στο χώρο του ΧΥΤΑ). Συνέντευξη τύπου με θέμα: «Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο Αττικής». Στην περιοδεία θα πάρουν επίσης μέρος ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Δήμος Κουμπούρης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Τσιουμπρής. 7:00 μμ: Εκδήλωση - συζήτηση στον Άλιμο, για την περιοχή του Ελληνικού και της παραλιακής ζώνης, την οργάνωση της πάλης του λαού και τις εκλογές. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στη θεατρική σκηνή «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ». Θα παρέμβει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Κατσώτης και θα συμμετέχουν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Τάσσος Σταύρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Δουρίδας Χρήστος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού Λιάπης Θοδωρής. Κυριακή 3/10/2010 10:00 πμ: Περιοδεία στην περιοχή του Ωρωπού. 12:00 πμ: Περιοδεία στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ωρωπού. Συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα «Για το περιβάλλον και την ανάπτυξη της περιοχής». Στην περιοδεία θα πάρουν επίσης μέρος ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού Μιχάλης Χασιώτης, καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Παντελόγλου και Ιπποκράτης Κοκκινόπουλος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στα γραφεία του ΟΑΣΘ για την ανάκληση κατάργησης των νυχτερινών δρομολογίων

Μετά από παρέμβαση κλιμάκιου του ΣΥΡΙΖΑ, του υποψήφιου περιφερειάρχη Τάσου Κουράκη, του υποψήφιου δημάρχου Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Θεοδωρόπουλου και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσας Αμμανατίδου στα γραφεία του ΟΑΣΘ για την ανάκληση της κατάργησης των νυχτερινών δρομολογίων, ο ΟΑΣΘ ανακάλεσε την απόφασή του, υποσχόμενος συν τοις άλλοις και επέκταση των δρομολογίων. 

Το χθεσινοβραδινό συμβάν, με τα εκατοντάδες νεκρά ψάρια που «βγήκαν» στην παραλία Θεσσαλονίκης, αποδεικνύει το διαρκές οικολογικό έγκλημα που γίνεται εδώ και 30 χρόνια στον Θερμαϊκό, από την ολιγωρία των «δήθεν» υπευθύνων που μόνο κατ΄ ευφημισμό αγωνίζονται για το καλό της Μακεδονίας.

29-09-2010
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» σε συνέντευξή του ερωτηθείς για το συμβάν των εκατοντάδων νεκρών ψαριών στην παραλία Θεσσαλονίκης και παρουσιάστηκε στο ALTER και σε άλλα ΜΜΕ:

Ανακοίνωση της Πολιτικής Κίνησης του ΣΥΝ Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Η Πολιτική Κίνηση του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αποφάσισε να στηρίξει τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Λουκά Τζανή σε κοινούς αγώνες, ενάντια στις πολιτικές επιλογές που υποβαθμίζουν την πόλη μας και οι οποίες εκφράζονται με τα δημοτικά ψηφοδέλτια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ., που με τις πολιτικές τους οδήγησαν τη χώρα στις σημερινές συνθήκες, του Μνημονίου και του Καλλικράτη.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και του υποψήφιου Δημάρχου Ηλιούπολης, ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΟΚΟΤΙΜΗ στην αγορά της Ηλιούπολης

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης με τον συνδυασμό «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», Χρίστος Κοκοτίμης, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, 29/9, στις 10.00π.μ., περιοδεία στην αγορά της Ηλιούπολης.