Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3/10/10

POLITICAL NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

«ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ»

«ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ»

Ο Θανάσης Κάκκος, πρόεδρος της ομοσπονδίας ιδιοκτητών φορτηγών Νότιας Ελλάδας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ», δέχθηκε επίθεση με ρόπαλο από Αφγανούς λαθρομετανάστες κοντά στο λιμάνι της Πάτρας, την ώρα της εργασίας του και νοσηλεύεται με κρανιο-εγκεφαλική κάκωση (διάσειση) στο ΠΠΓΝΠ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ: "Η Τρίτη Ηλικία είναι ο ακούραστος συμπαραστάτης μας στον καθημερινό αγώνα μας για επιβίωση".

Ηλιακοπούλου Βασιλική ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΧΑΡΑΚΤΡΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Από την εμφάνιση του ανθρώπου πάνω στη γη, έως σήμερα η οπτική επικοινωνία έχει δώσει δείγματα ουσιαστικά για τη στοιχειώδη οργάνωση και την εξέλιξη του. Για να φτάσει ο άνθρωπος να επικοινωνεί με σύμβολα πέρασαν αρκετά χρόνια.