Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30/9/10

Με όραμα την παιδεία και τον πολιτισμό

Μετά από πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου της Hλιούπολης,Δημήτρη Πανταζόπουλου, αποφάσισα να συστρατευθώ μαζί του στο δύσκολο, αλλά όμορφο αγώνα των δημοτικών εκλογών 2010 με στόχο να υπηρετήσω με υπευθυνότητα, με όραμα και αποτελεσματικότητα , την Τοπική Αυτοδιοήκηση .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 Οκτωβρίου 7μ.μ.: Θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην Πλατεία Νεράιδας, στα Καμίνια. ΣΑΒΒΑΤΟ 2 Οκτωβρίου 10π.μ.: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην κεντρική Αγορά του Πειραιά. 7μ.μ.: Θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Λόφο του Βώκου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 Οκτωβρίου 9:00: Θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της ΕΘΕΛ ΑΕ (Παρνασσού 6, Αγ.Ι.Ρέντης), το αμαξοστάσιο και την επισκευαστική ζώνη Αγίου Ιωάννη Ρέντη. 10:00: Θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΘΕΛ. ΤΡΙΤΗ 5 Οκτωβρίου 11:00: Θα επισκεφθεί το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (Λόφος Νυμφών, Θησείο) μαζί με τον Τάσσο Σταύρο, υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ε.Α.Α. Στις 11:30 θα μιλήσει στους εργαζόμενους και θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΚΚΕ για την αντισεισμική θωράκιση (κεντρικό κτίριο Σίνα). 19:00: Θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Κουμπάκη, στη Νίκαια. Θα χαιρετίσει ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ Δ.ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ ΣΕ ΠΑΝΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

6 Θέσεις για το Σιδηρόδρομο το 2010

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ επιμένει η εξυγίανση να μην γίνει ταφόπλακα, αλλά απαρχή μιας νέας εποχής για τον σιδηρόδρομο στην Ελλάδα.

Δίπλα σε Δράκο - Ταγαρά η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010, επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ
Κορινθίας στην Κόρινθο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κος
Δημήτριος Δράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου,
Νομάρχης Κορινθίας, κος Νικόλαος Ταγαράς.