Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/5/13

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Κυριάκο Βιρβιδάκη είχε σήμερα το προεδρείο της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διαφάνειας της ΚΕΔΕ, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Καφαντάρη, δήμαρχο Πύλου Νέστορος, Δημήτρη Καλογερόπουλο, δημοτικό σύμβουλο Αιγιαλείας και Γιάννη Τσιάμη, αντιδήμαρχο Ορχομενού.

Για το Δημοκρατικό Σχέδιο «Συμμετοχή νέων μέσω ψηφιακής ψηφοφορίας»



Ο Δήμος Λατσιών, σε συνεργασία με το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λατσιών και την άτυπη ομάδα Youthorama, υλοποίησε κινητικότητα στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του δημοκρατικού σχεδίου «Συμμετοχή νέων μέσω ψηφιακής ψηφοφορίας». Οι δικαιούχοι νέοι γνωρίστηκαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τη θεματική και συναντήθηκαν με εκπροσώπους κέντρων λήψης αποφάσεων.