Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29/10/10

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΗΜΕΡΗΣΙΑ"


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΕ ΤΗ "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΛΑ.Ο..Σ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ

Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2010

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη αιχμαλωσία των δεφινιών στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Κώστας Διάκος, δήλωσε:

Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30-10-2010 και ώρα 14.00 στο Στέκι Πολιτών, Α' Πάροδος Βότση 5. Στη συνέντευξη τύπου θα παραβρεθεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της Οικολογίας-Αλληλεγύης κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος ο οποίος θα παρουσιάσει την διακήρυξη του συνδυασμού. Επίσης θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του Νομού Πιερίας και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μιχάλης Ντελής θα εξειδικεύσει τις θέσεις μας για το νομό μας. Στις 11.00 την ίδια μέρα με κέντρο το εκλογικό μας περίπτερο στον πεζόδρομο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Μιχάλης Ντελής μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα βρίσκονται εκεί για να αναδείξουν τα κεντρικά οικολογικά ζητήματα του νομού μας. Πληροφορίες Μιχάλης Ντελής 6947825687 Ζουμπουλίδης Χρήστος 6944104147

Παρασκευή 29-10-2010
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30-10-2010 και ώρα 14.00 στο Στέκι Πολιτών, Α' Πάροδος Βότση 5.Στη συνέντευξη τύπου θα παραβρεθεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της Οικολογίας-Αλληλεγύης κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος ο οποίος θα παρουσιάσει την διακήρυξη του συνδυασμού.


Επίσης θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του Νομού Πιερίας και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μιχάλης Ντελής θα εξειδικεύσει τις θέσεις μας για το νομό μας.

Ένα έκτακτο τρένο σε μια γραμμή που ξαναζωντανεύει μετά από αρκετό καιρό ξεκινάει αύριο Σάββατο 30 Οκτωβρίου από τον παλαιό σταθμό των Αγίων Αναργύρων (κεντρική πλατεία) μεταφέροντας τον Κώστα Διάκο και τους υποψήφιους του συνδυασμού ΄΄Αττική Οικολογική Απάντηση΄΄.