Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4/10/10

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, στις 7μμ, στα εμπορικά καταστήματα της Πειραϊκής.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δήλωση Κώστα Αρβανίτη υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας

Δήλωση Κώστα Αρβανίτη υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας

Φίλες και φίλοι,
Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μου να επιλεγώ από τον Βαγγέλη Αργύρη, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ για την Πρέβεζα. Μια τιμή που με γεμίζει με ευθύνη και πείσμα για να πετύχουμε στην προσπάθεια.

Ψηφοδέλτιο νίκης στην Ηγουμενίτσα με τον Γιώργο Κάτσινο

Την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικώνσυμβούλων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Κοινωνία Αξιών» έκανε χθες βράδυ,σε μια λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Αντζέλικα" στην Ηγουμενίτσα 


Ανακοίνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Δήμου Πειραιά για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πειραιά, χαιρετίζει τη συγκρότηση της «Συμμαχία στον Πειραιά», με υποψήφιο δήμαρχο το Νίκο Λεγάκη. Μια προσπάθεια, που θέλει να κάνει τον Πειραιά, λιμάνι Αλληλεγγύης, Οικολογίας και Ανατροπής.

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ
Υποψήφιοι Δήμαρχοι που στηρίζονται από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ