Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9/9/10

Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.

Ανακοίνωση της Ν.Δ. για τη στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Γιώργου Παπαναστασίου για τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τους Μ. Μπόλαρη και Γ. Μπουτάρη

Με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΦΙΛΗ ΘΑΝΑΣΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ., το 131ο Δημοτικό σχολείο Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 63).

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΣΤΟ 131 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 πμ, το 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας (Αβέρωφ και Παπαφλέσσα 2).