Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23/10/10

Στην ΚΕΚΑΝΕΜ... από Κώστας Αγοραστός την Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010 στις 5:19 μ.μ.

* Απλήρωτοι επί μήνες είναι οι εργαζόμενοι στην ΚΕΚΑΝΕΜ ΑΕ, εταιρεία της νομαρχίας Μαγνησίας, τους οποίους επισκέφθηκα και εξέφρασα τη συμπαράστασή μου την περασμένη Δευτέρα.
* Μετά την επίσκεψη έγινε τριμερής συνάντηση στη Διεύθυνση Εργασίας και τελικά ο εκπρόσωπος της νομαρχίας τους ανακοίνωσε ότι διευθετεί την καταβολή των οφειλόμενων ως το τέλος του 2010.
 

Επίσκεψη υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη, σε καταυλισμό ΡΟΜΑ, στην Περαία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, κ. ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ

Θεσσαλονίκη, 23 Οκτωβρίου 2010

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ, ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΥΡΙΟ»

Στο κατάμεστο Elpida Resort στις Σέρρες μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι τρεις βουλευτές Σερρών της ΝΔ Θεόφιλος Λεονταρίδης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και Τάσος Καρυπίδης, ο Αχιλλέας Καραμανλής καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεματική εκδήλωση νέων Θεσσαλονίκη, 23 Οκτωβρίου 2010

Μαζί με τους Νέους

Πραγματοποιήθηκε εχθές στο cafe Bazaar η θεματική εκδήλωση των νέων της «Πρωτοβουλίας». Ο χώρος μέσα και έξω από το Bazaar ήταν γεμάτος από νέους και λιγότερο νέους, πηγαδάκια, συζητήσεις, μπόλικο προεκλογικό υλικό και πολύ κέφι.

Ο κ. Παρίσης θα συνοδεύεται από πλήθος υποψηφίων που συγκροτούν το δυναμικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Ισχυρή Κεφαλονιά».

Κεντρική Ομιλία για τους Ετεροδημότες Κεφαλλονίτες και Κεφαλλονίτισσες, θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα, ο Υποψ. Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 και ώρα 8.00 το βράδυ, στο Θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, Πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

23-10-2010
Παρουσία του κ Πολατίδη, του κ Κολοκοτρώνη και πολιτών του Νομού Θεσσαλονίκης, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Καθαρά Χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις», του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κ Μακεδονίας Κυριάκου Βελόπουλου.
Στη σύντομη ομιλία του, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, αναφέρθηκε στα εξής:

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ,ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ – ΛΑ.Ο.Σ.

23-10-2010
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού <<Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις>> ερωτηθείς για τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Μπουτάρη περί Κεμάλ Ατατούρκ και Κολοκοτρώνη :

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στη Σαλαμίνα περιόδευσε σήμερα Σάββατο ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θανάσης Παφίλης, συνοδευόμενος από την υποψήφια δήμαρχο Σαλαμίνας Γεωργία Γκαβογιάννη και τον Κώστα Τζατζάνη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη νήσων Αργοσαρωνικού.