Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18/10/10

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τρίτη 19/10/2010

Στο Δήμο Αγ.Βαρβάρας περιόδευσε σήμερα 18/10/2010 ο Νότης Μαριάς, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα με το συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» συνοδευόμενος από τους υποψηφίους συμβούλους Δημήτρη Βίτσα, Ζήση Καπράνα και Κώστα Κάβουρα.

ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
18/10/2010
Περιοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Νότη Μαριά
στην Αγ. Βαρβάρα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με το Προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, για να συζητήσουν τα προβλήματα που αφορούν τους δημόσιους υπάλληλους και ευρύτερα το δημόσιο τομέα.

ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΜΠΑΡΓΚΟ 7 μ.μ.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Imperial», 18-10-2010
«Οι 4 άξονες για τη νίκη στην Περιφέρεια Αττικής»

Tην Τρίτη 19/10, στο μπαρ “ΒΑRTESERA” (Κολοκοτρώνη 25, Στοά Πραξιτέλους), στις 13:00 θα παρουσιαστεί το πλήρες ψηφοδέλτιο του δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για τις εκλογές στο Δήμο Αθηναίων. Την παρουσίαση θα κάνει η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων Ελένη Πορτάλιου, ενώ θα υπάρξουν σύντομες παρεμβάσεις από υποψήφιους/ες του συνδυασμού. Μετά το τέλος της παρουσίασης, θα ακολουθήσει μπουφές για τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και υποψηφίους. Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. .

18/10/2010
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ»
ΤΡΙΤΗ 19/10 - 13:00 Μ.Μ - “ΒΑRTESERA”

Κατατέθηκε χθες στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ”, με υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής τον Κώστα Διάκο, Νομικό Περιβάλλοντος και αντιπεριφερειάρχες τους :

18.10.2010
Oι αντιπεριφερειάρχες της κίνησης
΄΄ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ΄΄

Ήλθαμε σήμερα εδώ για να ενημερωθούμε για την κατάσταση και κυρίως για την οδική ασφάλεια των πολιτών που είναι το πρώτο ζήτημα. Τα Τέμπη είναι ένα εθνικό πρόβλημα και κανείς δεν δικαιούται ούτε να κάνει εύκολες κρίσεις ούτε λαϊκισμούς.

 Με την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ρένα Καραλαριώτου και υπ. συμβούλους επισκεφθήκαμε τα Τέμπη προκειμένου να ενημερωθούμε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Μετά την επίσκεψη, προέβην στις ακόλουθες δηλώσεις: