Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24/3/11

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι θέσεις που προτείνονται για τη δημιουργία του εργοστασίου επεξεργσίας απορριμμάτων και διερεύνησης νέου ΧΥΤΥ στην Ήπειρο.Γ

Ποιες θέσεις στην Ήπειρο προτείνονται για το Εργοστάσιο Απορριμμάτων και νέο ΧΥΤΥ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι θέσεις που προτείνονται για τη δημιουργία του εργοστασίου επεξεργσίας απορριμμάτων και διερεύνησης νέου ΧΥΤΥ στην Ήπειρο.Γ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ME TON ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ κ.ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
24.3.2011

Δήλωση δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη

Συναντήθηκα σήμερα με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, Σπύρο Παπασπύρο και εκπροσώπους των εργαζομένων στον Δήμο της Αθήνας, προκειμένου να βρούμε μία λύση στο θέμα της κατάληψης του δημαρχείου, αλλά και στο γενικότερο θέμα των συμβασιούχων.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ- ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΝ 30Η ΜΑΡΤΙΟΥ



Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό κατάστημα στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Μαρτίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 με επιθυμητή ώρα λήξης στις 19:00, σε Συνεδρίαση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝ

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων στο Δήμο Αθηναίων