Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22/3/14

Για αναρτήσεις υποψηφίων γραφτείτε συνδρομητές.Email:voulinet@cyta.gr


Δήλωση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο



Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης, εβρισκόμενος στο σημερινό αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό συλλαλητήριο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για την Θεσσαλία που μας γέννησε και πάντα θα μας ενώνει!»



ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Παγκόσμια ημέρα νερού: κάτω τα χέρια από την ΕΥΔΑΠ!



Σήμερα, 22 Μάρτη, με ευκαιρία την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μέλη της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» πραγματοποίησαν μια δράση ενημέρωσης έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Με το σύνθημα «δεν μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν σου ανήκει» θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεση μας στην προοπτική ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ μέσω ΤΑΙΠΕΔ, που προωθούν με αυταρχισμό σήμερα κυβέρνηση και τρόικα.