Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31/8/10

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Παναγιώτης Φασούλας, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, στο κέντρο «JIMMY ΟΝ THE FISH», στο Μικρολίμανο.

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΜΑΙΟΚΤΟΝΙΑΣ»

Την καθιέρωση του προγράμματος ακμαιοκτονίας από αέρος ζήτησε ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, στη σημερινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την εμφάνιση του ιού του Δυτικού Νείλου.

SOS Νομάρχη Πειραιά για τον Ελληνικό Νηογνώμονα

Την παρέμβαση της Πολιτείας για να αποτραπεί επικείμενο ναυάγιο του Ελληνικού Νηογνώμονα που θα συμπαρασύρει στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους αλλά και θα κλονίσει το χώρο της ελληνικής ναυτιλίας, ζητά με σημερινή επιστολή του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας από τους αρμόδιους Υπουργούς, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Απασχόλησης Ανδρέα Λοβέρδο.

Ανακοίνωση της Ν.Δ. για τη στήριξη υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Οι θεσμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο «Καλλικράτης», περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ &
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Οι "Αγωνίες" του Ιωάννη Παπαδήμου στο Πνευματικό Κέντρο

O Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει, στο Πνευματικό του Κέντρο από 3 έως 14 Σεπτεμβρίου 2010, την πρώτη ατομική έκθεση του ζωγράφου Ιωάννη Παπαδήμου με τίτλο «Αγωνίες».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους βιοκαλλιεργητές του Νομού ότι άρχισε η επεξεργασία των στοιχείων των αιτήσεων πληρωμής έτους 2009, που είχαν υποβληθεί μέχρι τέλους Μαρτίου 2010.