Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23/4/14

Δήλωση του Νίκου Σοφιανού υποψήφιου δημάρχου Αθήνας & μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ


       
   «Τα μεγάλα λόγια ενάντια στη Χρυσή Αυγή, οι ψηφοθηρικές καταγγελίες για την εγκληματική της δράση πήγαν περίπατο στη σημερινή διαπαραταξιακή συνεδρίαση στο Δήμο της Αθήνας.

Για αναρτήσεις υποψηφίων γραφτείτε συνδρομητές.Email:voulinet@cyta.gr


Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Ως πότε ο κ. Καμίνης θα αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο;»


«Είναι πλέον ορατή από τους πάντες, η πρόθεση του κ. Καμίνη να αποφύγει οποιονδήποτε διάλογο και οποιαδήποτε απευθείας αντιπαράθεση μέχρι τις εκλογές. Κατανοούμε ότι αυτή είναι η πλέον αποτελεσματική τακτική, προκειμένου να υπερασπιστεί κάποιος μια θητεία που συμπορεύτηκε πλήρως και αρμονικότατα με την πολιτική των Μνημονίων, σε βάρος την πόλης και των κατοίκων της

Θερμαϊκός - Συμπολιτεία Αλληλεγγύης & Ανατροπής


Θερμαϊκός - Συμπολιτεία Αλληλεγγύης & Ανατροπής

Κασιδιάρης κατά των τουρκοπροσκυνημένων του Σύριζα και της ΝΔ


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από την διαδικτυακή εκπομπή του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" κατακεραύνωσε τους τουρκοπροσκυνημένους του Σύριζα και της ΝΔ για την ανθελληνική πολιτική τους στην Θράκη.