Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2/10/10

Κώστας Αγοραστός Αύριο Σάββατο, το απόγευμα θα βρίσκομαι στο Βόλο όπου θα επισκεφθώ την έκθεση «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2010 – 9ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ»

Eπίσκεψη στην Αγριά...

# Η Θεσσαλία χρειάζεται να εκλέξει περιφερειάρχη ικανό και ελεύθερο να διεκδικεί από την κεντρική εξουσία καθώς όσα διακυβεύονται στις εκλογές του Νοεμβρίου είναι πολλά και μεγάλα», τόνισα στον δήμο Αγριάς όπου συναντήθηκα με τον δήμαρχο κ. Θωμά Παπαευθυμίου, δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους της περιοχής που μου επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

02-10-2010
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» ερωτηθείς για την χρησιμοποίηση του χώρου δημοτικού σχολείο στο Λιτόχωρο Πιερίας κατά την προεκλογική επίσκεψη του κ. Ψωμιάδη στην Πιερία:

Τη Δευτέρα 4-10-2010 ο Κυριάκος Βελόπουλος στον ALTER στην εκπομπή πρόσωπο με πρόσωπο του κ. Χατζηνικολάου στις 21.45μμ (ντιμπείτ)!!!!!!!!