Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31/3/11

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ


Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός ΙΛΙΟΥ διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και τον ΦΑΕΘΩΝΑ (Κέντρο πρόληψης Ιλίου- Πετρούπολης- Αγ. Αναργύρων Καματερού), Ποδηλατικό Γύρο Πόλης την Κυριακή 10 Απριλίου 2011.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.00 π.μ. στο Δημαρχείο Ιλίου.


Με αφορμή την εκ νέου μεταφορά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Δήλωση δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη για το σημερινό δημοτικό συμβούλιο

Λυπάμαι που, για δεύτερη φορά, το πρόσφατα εκλεγμένο δημοτικό συμβούλιο αναγκάστηκε να συνεδριάσει έξω από το δημαρχιακό μέγαρο προκειμένου να κατοχυρωθεί η ασφαλής και ελεύθερη λειτουργία του.