Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/9/10

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Φωτιάδης αποδεχόμενος τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί, έτσι επιβραβεύεται η προσπάθεια την δημοτικής αρχής και του Αχαρναϊκού λαού να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του Δήμου.

Τον Παναγιώτη Φωτιάδη επέλεξε το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει για τον Δήμο Αχαρνών, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Ανάδειξης υποψηφίων του κινήματος. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση στήριξης "οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση τον ερχόμενο Νοέμβριο, αποτελούν το κρίσιμο ορόσημο της ανάδειξης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας που θα συνδιαμορφώσει με όχημα τον Καλλικράτη - τη νέα αρχιτεκτονική του κράτους".

Αυτά που συμβαίνουν με τις υποψηφιότητες σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ είναι για καλοκαιρινές επιθεωρήσεις και για τα πανηγύρια. Είναι ευτύχημα για το λαό που μπορεί να στηριχθεί στο ΚΚΕ. Σε συμπόρευση μαζί του μπορεί να αποκρούσει τα χειρότερα που του φέρνουν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και να αλλάξει τα πράγματα προς όφελός του.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη το 1962 από γονείς μέλη του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού. Ολοκλήρωσα τα μαθητικά μου χρόνια στο 1ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης και, στη συνέχεια, φοίτησα στις σχολές που περιλαμβάνονται στην παρούσα αίτηση υποψηφιότητας.

Για μας αξίες είναι : Ο Άνθρωπος, η Δημοκρατία, το Περιβάλλον, η Ειρήνη, η Αλληλεγγύη, η Αξιοπρέπεια, η Φιλία, η Εμπιστοσύνη, ο Αλληλοσεβασμός και κυρίαρχα η Εργασία. Π Α Μ Ε Μ Α Ζ Ι για Μ Ι Α Π Ο Λ Η ΦΙΛΙΚΗ και ΦΙΛΟΞΕΝΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ και ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ και ΔΙΑΚΡΙΤΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ 

(Δ. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

Ηλιουπολίτισσες – Ηλιουπολίτες