Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3/5/11

Δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων

Όπως είχα δεσμευτεί, μόλις λύθηκε η κατάληψη, συναντήθηκα με τους εργαζόμενους στον Δήμο προκειμένου να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων. Μια λύση η οποία θα κινείται στο πλαίσιο του Συντάγματος και της νομιμότητας προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση στον Δήμο και να συνεχίσουν οι δημότες να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που τους προσφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση.


 Επιστολή στον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου έστειλε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με το θέμα της μεταφοράς μαθητών.
Mε αφορμή τα όσα είπε ο κ. Γιώργος Καμίνης, μετά από τη συνάντηση, που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων, για το θέμα των συμβασιούχων, ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε: