Υπεγράφη, σήμερα, η Υπουργική Απόφαση για νέα έκτακτη χρηματοδότηση προς τους Δήμους, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας.Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας: * Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9/8/18

Ελευσίνας, Χαράλαμπος Γαργαρέτας, ξεκινάει να παίρνει σάρκα και οστά αφού ολοκληρώθηκε η Α φάση για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου.

Ελευσίνας, Χαράλαμπος Γαργαρέτας, ξεκινάει να παίρνει σάρκα και οστά αφού ολοκληρώθηκε η Α φάση για την αδειοδότηση  του υδατοδρομίου.

Ομόφωνα υπερψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την εισήγηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη

 Ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο υπερψήφισε την πρόταση Τατούλη για την προμίσθωση των ταξί στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο 10 Αυγούστου 2018.

«

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές της Π.Ε. Μεσσηνίας»