Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7/1/13

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ:Εκλογή νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Επιτροπών

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ:Εκλογή νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Επιτροπών

Με την εκλογή νέου προεδρείου και μελών της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων για το 2013. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο κ. Δημήτρης Γιωτίτσας, αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλης Βλέτσας και γραμματέας ο κ. Βασίλης Τσαμπαλάς. Ο αντιπρόεδρος προέρχεται από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης

Τριγμοί στην παράταξη Γκόντα με την... αυγή του 2013

Με την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Τσάγκα η οποία ήρθε εντελώς ξαφνικά ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων το μεσημέρι της Κυριακής.Έτσι η νέα χρονιά ξεκίνησε με το... αριστερό για την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία μιας και μετά τον Επαμεινώνδα Ριστάνη ένας ακόμα δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας ανεξαρτητοποιήθηκε δημιουργώντας ένα ακόμα βαθύ ρήγμα στη δημοτική ομάδα του Νίκου Γκόντα.