Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22/10/10

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ


«Το ΚΚΕ πάντα υποστήριζε τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις και τα άλλα κόμματα μας κοροϊδεύουν γι’ αυτή μας τη θέση! Έχουμε καταθέσει δύο σχετικές προτάσεις νόμου στη βουλή, επί ΠΑΣΟΚ κι επί ΝΔ. Την ψηφίσαμε μόνο εμείς. Την καταψήφισε η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ – και ο Δημαράς που το παίζει υπερασπιστής των συμβασιούχων – και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ τη χαρακτήρισε υπερβολική. Τα συμπεράσματα, δικά σας.
Θέτουμε το εξής ερώτημα: Γιατί, ενώ ο παραγόμενος πλούτος, η επιστήμη, η τεχνολογία έχουν φτάσει σε τρομαχτικά επίπεδα, καλείστε να ζήσετε χειρότερα από τους γονείς σας και τα παιδιά σας χειρότερα από σας; Γιατί γυρίζουμε 100 χρόνια πίσω, ενώ κάποιοι, λίγοι πάνε μπροστά; Είναι ένα ερώτημα που αναγκαστικά θέτει η ζωή και θα κληθείτε αργά ή γρήγορα να το απαντήσετε. Εμείς έχουμε σαν αφετηρία, ότι η δουλειά είναι δικαίωμα και όχι ευκαιρία και πως η σημερινή εξέλιξη επιτρέπει την εξάλειψη της ανεργίας, τη μείωση του εργάσιμου χρόνου και καλύτερο βιοτικό επίπεδο.
Εμείς δεν θα σας πούμε ψέματα ότι οι συμβασιούχοι, οι ελαστικές μορφές εργασίας είναι ελληνική ιδιαιτερότητα. Δεν θα σας πούμε, όπως έλεγε ο Αλ. Αλαβάνος, ότι η ΕΕ θα υποχρεώσει την κυβέρνηση να σας μονιμοποιήσει, γιατί αυτές οι σχέσεις εργασίας επικρατούν σε όλη την ΕΕ. Και επιπλέον το Κόμμα μας έχει κάνει σχετική ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο και η απάντηση που πήραμε αυτό αποκαλύπτει.
Σας το λέμε καθαρά: Αν εκλεγούμε στην Περιφέρεια θα απειθαρχήσουμε, θα επιβάλλουμε μαζί με σας τη μονιμοποίησή σας, όπως έκανε ο κομμουνιστής δήμαρχος της Κοκκινιάς».