Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21/12/11

Κοινό Μέτωπο του αγώνα ενάντια στα διόδια. Κοινή Συμμετοχή στην κινητοποίηση που διοργανώνεται στις 23/12 στα διόδια Αφιδνών. Στήριξη των Κατοίκων στον αγώνα τους ενάντια στα διόδια. Κοινή Συνάντηση με τον υπουργό Δικτύων και Υποδομών. Συντονισμός για επόμενες δράσεις. ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ. κ. Γιάννης Οικονομάκος κ. Γιάννης Καλαφατέλης κ. Δημήτρης Φωκιανός

Σήμερα τις 21/12/2011, στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Μαλακάσας πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση των δημάρχων Ωρωπού, Διονύσου, Λυκόβρυσης-Πεύκης, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού και της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων και Φορέων ΒΑ Αττικής ενάντια στα διόδια με θέμα το Συντονισμό δράσεων.
Αχαρνές, 19-12-2011
«Παιδικό Εργαστήρι Δώρων»

Τα δώρα δεν σταματούν ποτέ. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η οικονομική κρίση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς. Έτσι και ο Δήμος Αχαρνών προσέφερε σε μικρούς και μεγάλους μία διαφορετική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που βασιζόταν σε εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης και απασχόλησης με σκοπό την κατασκευή χριστουγεννιάτικων δώρων με απλά καθημερινά υλικά.