Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7/10/10

Εχθρός του περιβάλλοντος είναι ο κ. Κακλαμάνης» επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας σήμερα το απόγευμα στο Παγκράτι

«Εχθρός του περιβάλλοντος είναι ο κ. Κακλαμάνης» επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας σήμερα το απόγευμα στο Παγκράτι σε συγκέντρωση κατοίκων του 2ου δημοτικού διαμερίσματος. Λίγο πριν είχε προβληθεί βίντεο εθελοντών του συνδυασμού «δικαίωμα στην πόλη» με θέμα «Παγκράτι: μια βόλτα με κατοίκους της περιοχής» στο οποίο είχαν καταγραφεί τόσο οι αλλεπάλληλες αποψιλώσεις κατά μήκος της λεωφόρου Υμηττού όσο και η σκανδαλώδης εγκατάλειψη του άλσους Παγκρατίου.

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΑΠΟΘΗΚΗ Δ΄, ΛΙΜΑΝΙ).

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΠΟΘΗΚΗ Δ΄ ΛΙΜΑΝΙ
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Στέλιος Παπαθεμελής, σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 8/10/2010 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλλάρη 5).

Ο Γιάννης Μπουτάρης στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αυτή που θα πρέπει να αναλάβει την προστασία, αλλά και τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου, με τη μεταφορά σε αυτήν της σχετικής αρμοδιότητας από τη Γ.Γ. Μακεδονίας - Θράκης, όπως και του 1 εκ. ευρώ με το οποίο χρηματοδοτείται το έργο από το Ταμείο Συνοχής.

Την παρουσίαση του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου του συνδυασμού "Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης", πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».
Θεσσαλονίκη, 7 Οκτωβρίου 2010

"Έχουμε παρελθόν, παρόν και μέλλον" δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κίνησης "Οικολογία-Αλληλεγγύη" Δαμιανός Ανδρέου, 18 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμπελοκήπων, ανοίγοντας την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Κίνησης στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της "Οικολογίας-Αλληλεγγύης"
από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Μιχ. Τρεμόπουλο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Βασίλης Κικίλιας, απέστειλε επιστολές προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή και την Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη, ζητώντας τους συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Απάντηση υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη, στις δηλώσεις Ψωμιάδη

Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιαδης ανακοίνωσε ότι -σεβόμενος την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού "Μέτωπο ανάπτυξης" του κ. Μάρκου Μπόλαρη, αναβάλει δική του συνέντευξη τύπου, ως ένδειξη καλής θέλησης μεταξύ συνυποψηφίων.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

06-10-2010
Στα γραφεία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Κυριάκου Βελόπουλου του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» παρευρέθηκε σήμερα η Νικολέτα Σερέτη κόρη του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Πασχάλη Σερέτη! Η 21χρονη νεαρή φοιτήτρια Κτηνιατρικής αποδέχτηκε την πρόσκληση του κ Βελόπουλου και εντάχτηκε στο ψηφοδέλτιο της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» απαντώντας στις δηλώσεις του κ.Ψωμιάδη στους Αμπελόκηπους ¨περί καριέρας στην πλάτη του από συνυποψήφιους¨ :

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Κατερίνη:

Κόρινθος: Ώρα για επανάσταση στον τομέα του πολιτισμού.

Επανάσταση στον πολιτισμό

Πέμπτη, 07 - 10 - 2010
Πολιτισμός. Έννοια ανοριακή. Σύμβολο πνεύματος. Κοιτίδα ζωής. Λέξη
ελληνική. Πηγή της μακραίωνης ιστορίας μας. Φάρος της ζωντανής μας πορείας
στον κόσμο.