Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7/11/10

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Όλα αυτά, για τα οποία αγωνιστήκαμε πέντε χρόνια τώρα και όλα όσα θέσαμε στη διάρκεια των εκλογών, εξακολουθούμε να τα υποστηρίζουμε στο ακέραιο.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ "ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ"
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τον Συνδυασμό «Αττική Οδός», κ. Α. Γεωργιάδης, προέβη στην εξής δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ
ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Στις εκλογές καλέσαμε το λαό να ορθώσει το ανάστημά του, να μην υποκύψει σε εκβιασμούς και διλήμματα, να σηκώσει ψηλά το κεφάλι και να περάσει στην αντεπίθεση. Το ΚΚΕ είναι έτοιμο και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να οργανωθεί αυτή η λαϊκή αντεπίθεση αμέσως μετά τις εκλογές

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ
ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» άσκησε σήμερα το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο 1957o Εκλογικό Τμήμα (9ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών - Ευφρονίου 81, Παγκράτι). Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα η μεγάλη πρωταγωνίστρια είναι η πόλη των Αθηναίων, η Αθήνα μας. Σήμερα οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι, ψηφίζουν για μια Αθήνα με μεγαλύτερη ασφάλεια, για μια Αθήνα με περισσότερη κοινωνική ευαισθησία, για μια Αθήνα της οικονομικής και πράσινης ανάπτυξης και του πολιτισμού. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου, γιατί επί 4 χρόνια βοήθησαν στο έργο μου και κάτι μέσα μου λέει ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια, θα συνεχιστεί. Δημοσιογράφος: Εκτιμάτε ότι θα έχει αποχή, θα έχει συμμετοχή; Τι μηνύματα παίρνετε; Ν. Κακλαμάνης: Δεν νομίζω ότι θα είναι η αποχή μεγαλύτερη από τις προηγούμενες εκλογές. Μάλλον οι Κασσάνδρες θα διαψευσθούν».

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων- ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ
Αθήνα, 7-11-2010

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Αλέξης Μητρόπουλος, άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Ο περήφανος και αξιοπρεπής λαός του λεκανοπε

ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Καταγγελία για απροκάλυπτη απόπειρα νοθείας στη Θράκη

Καταγγελία για απροκάλυπτη απόπειρα νοθείας στη Θράκη
7/11/2010
Καταγγελία

Σχολιάζοντας τις αναφορές που ακολούθησαν την δήλωση του, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε τα εξής :

Ψηφοφορία υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τον Συνδυασμό «Αττική Οδός», κ. Α. Γεωργιάδης, εξερχόμενος από το Εκλ. Τμήμα όπου ψήφισε, δήλωσε τα εξής: «Ηθικόν ακμαιότατον, κοντός ψαλμός αλληλούια!».

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2010
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ