Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22/9/10

Εγκαίνια του δεύτερου Δημοτικού Γυμναστηρίου στην περιοχή της Παλατιανής

Ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος Ζενέτος, εγκαινίασε, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010, το δεύτερο Δημοτικό Γυμναστήριο που δημιουργήθηκε από το Δήμο στη συμβολή των οδών Παλατιανής και Ξυλούρη, στην περιοχή της Παλατιανής.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Χρυσόστομος.

Το Μαγειρείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών εγκαινίασαν σήμερα (χθες) το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος και ο Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας.

Ν.Α. ΔΡΑΜΑΣ- Δ.Τ. ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της 4ης Διοργάνωσης των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου που θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Το «νεανικό αίμα» του Υπερκομματικού Δημοτικού Κινήματος Θεσσαλονικέων κερνά καφέ και συζητά με τους νέους

Ο Στέλιος Παπαθεμελής και το «νεανικό αίμα» του Υπερκομματικού Δημοτικού Κινήματος Θεσσαλονικέων, συζητούν με τη νεολαία της Θεσσαλονίκης και συνδιαμορφώνουν από κοινού τις θέσεις του συνδυασμού για τη «νέα Θεσσαλονίκη».

O Δήμος Αθηναίων και ο Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αττικής συνδιοργανώνουν την 3η Φθινοπωρινή Ανθοκομική Έκθεση στην Πλατεία Κοτζιά από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου 2010.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Γ. Χιωτάκης παραχώρησε στο γραφείο του συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

κ. ΝΙΚΟΥ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗ:

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ»