Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14/9/10

Κοντά στους πληγέντες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα κατοίκους της Φαρκαδόνας βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Σαββατόβραδο στη… βροχή για τον Κ. Αγοραστό

Η Νομαρχία Λάρισας ξεπέρασε τον εαυτό της στην κατασκευή σχολείων και σχολικών υποδομών στο νομό. Δυστυχώς όμως λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχουν πλέον περικοπές που θα δυσχεράνουν το εκπαιδευτικό έργο στο Νομό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ κ. ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ.

"Δύσκολη χρονιά, αλλά θα το παλέψουμε όλοι μαζί…"

Νομαρχία Ανατ. Αττικής - Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στην Ανθούσα.

Παλλήνη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Υπεγράφη από τον Νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρή η σύμβαση με την "Τεχνική Έργων ΕΠΕ", ανάδοχο μετά από διαγωνισμό, του έργου "Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων επί της οδού Μεσσήνης της Κοινότητας Ανθούσας".

Ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, το ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (Αγία Παρασκευή).

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ& ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Την αντίδραση τους στην απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να προχωρήσει στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους εξέφρασαν χθες στο Νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρό στο πλαίσιο της κινητοποίησης τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ Κεντρικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας.

Να ξεκινήσει διάλογος με τους ιδιοκτήτες  φορτηγών ζητά η Νομαρχία Λάρισας.

ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΕΠΕΔΩΣΑΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ