Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15/5/14

ΖΑΝΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Από την 1η Ιανουαρίου 2012 επήλθε με τον Νόµο του Καλλικράτη µια σηµαντική µεταβολή στα ζητήµατα της διαχείρισης των απορριµµάτων του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Ανακοίνωση για τα νέα κυβερνητικά σχέδια συγχωνεύσεων σχολείων


 

Η τρομοκρατημένη κυβέρνηση της καταστροφής και το υπουργείο Παιδείας, ετοιμάζονται, μέσω διαρροών στα μέσα της διαπλοκής, να προχωρήσουν σε νέες συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων στην επικράτεια. Ειδικά στην Αθήνα, προχωρούν σε συγχωνεύσεις 32 σχολείων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε πολυπληθείς γειτονιές , με μοναδικό κριτήριο τη μνημονιακή τους δέσμευση.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ

Λαμπρό παράδειγμα προσφοράς ο σύλλογος «Λάμψη» για παιδιά με καρκίνο


Στο έργο και στον κοινωνικό ρόλο που επιτελούν σύλλογοι, σωματεία και οργανώσεις της Θεσσαλονίκης με καθημερινές σχεδόν δραστηριότητες και εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, αναφέρθηκε η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωφελών Νομικών Προσώπων και Μεταναστευτικής Πολιτικής του Δήμου – υποψήφια με την «Πρωτοβουλία» του Γιάννη Μπουτάρη – Άννα Αγγελίδου Πολυχρονιάδου, τονίζοντας και τα εξής: