Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6/10/10

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος
Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ Ε.Ε.Α. & ΓΣΕΒΕΕ

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. ΄Αδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, το προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), συνοδευόμενος από τον κ. Γεώργιο Κανελλόπουλο, τέως πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και υπεύθυνο Τομεάρχη του τομέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΔΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

6 Οκτωβρίου 2010
Ο Κώστας Διάκος, υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με το συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ», κατά την διάρκεια του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις περιφέρειες της χώρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ Ε.Ε.Ε. & ΓΣΕΒΕΕ

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. ‘Αδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, το προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), συνοδευόμενος από τον κ. Γεώργιο Κανελλόπουλο, τέως πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και υπεύθυνο Τομεάρχη του τομέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΛΑ.Ο.Σ.
 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος
Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος