Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3/11/11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αττική Οικολογική Απάντηση έθεσε προ ημερησίας διατάξεως το θέμα της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη σεισμόπληκτη επαρχία Ελαζίγκ της Ανατολικής Τουρκίας.
Παίρνοντας το λόγο ο κ. Διάκος επεσήμανε τις αγωνιώδεις εκκλήσεις της εν λόγω περιοχής στην Τουρκία προς τις τοπικές αυτοδιοικήσεις τονίζοντας τις πολλές και άμεσες ανάγκες που προκύπτουν από έναν τέτοιο καταστροφικό σεισμό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αττική Οικολογική Απάντηση έθεσε προ ημερησίας διατάξεως το θέμα της εφαρμογής της αρχής της διαλογής στην πηγή και της ανακύκλωσης των στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Αττικής.
Ο κ. Διάκος επισκέφθηκε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων κ. Ανδρέα Βαρελά από τον οποίο ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου στην εφαρμογή της διαλογής της πηγής και της ανακύκλωσης.

Με πρωτοβουλία της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ προσκλήθηκαν όλες οι παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με θέμα τη διαμόρφωση ενός πλαισίου για το συντονισμό των πρωτοβουλιών με δραστηριότητες που αφορούν την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία καθώς και την ενημέρωση των πολιτών για τις δραστηριότητες αυτές.