Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18/3/14

Μήνυμα της Σταματίας(Ματίνας) Παππά, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου στο Δήμο Ιωαννίνων, με το ψηφοδέλτιο ''Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία'' του Νίκου Γκόντα.

Φίλε συνδημότη, φίλη συνδημότισσα του διευρυμένου  Δήμου μας, των Ιωαννιτών.
Με  αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω, ότι θέτω υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου, με τον συνδυασμό  ''Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία'' του πρώην Δημάρχου μας Νίκου Γκόντα, για το Δήμο μας, τον Δήμο των Ιωαννιτών.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, αύριο Τετάρτη 19 Μαρτίου, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα

Για αναρτήσεις υποψηφίων γραφτείτε συνδρομητές.Email:voulinet@cyta.gr


Απάντηση Γ. Σακελλαρίδη στην ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων



O κ. Καμίνης έσπευσε σήμερα να συκοφαντήσει τον αγώνα εκατοντάδων απολυμένων ανθρώπων και τω ν οικογενειών τους, εμφανίζοντάς τους ως «υποκινούμενους».

Δήλωση συμπαράστασης του Γ. Σακελλαρίδη προς τους εργαζόμενους στη συμβολική διαμαρτυρία στο δημαρχείο


 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρέθηκε στη σημερινή συμβολική διαμαρτυρία, που πραγματοποίησαν οι απολυμένες καθαρίστριες, οι σχολικοί φύλακες και άλλοι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του δήμου στο Δημαρχείο του Δήμου Αθηναίων. Ο Γ. Σακελλαρίδης απεύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό στους εργαζομένους:

Συνέντευξη του Γ. Σακελλαρίδη στην Εrtopen και τον Ανδρέα Παπασταματίου


Μία μέρα μετά την παρουσίαση του προγράμματος της Ανοιχτής Πόλης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μίλησε στην Ertopen και τον Ανδρέα Παπασταματίου για τους πέντε άξονες του προγράμματος, τους σχολικούς φύλακες, την δημοτική αστυνομία και τον 9.84. 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ