Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/10/10

Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

05-10-2010
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» απαντώντας στις δηλώσεις του κ.Ψωμιάδη στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου στον ALTER ότι «δεν κατεβαίνει στο κράτος των Αθηνών» δικαιολογώντας τη μη παρουσία του στο πάνελ της εκπομπής:

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

05-10-2010
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες»:

Να κατοχυρωθούν επιτέλους οι διατάξεις της διακήρυξης των δικαιωμάτων των ζώων

5 Οκτωβρίου 2010
Ο Κώστας Διάκος, υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων για την περιφέρεια της Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική Οικολογική Απάντηση», παρευρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων, στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιου Τύπου.