Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30/10/10

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥ

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2010

"Η κυβέρνηση αντί για λύσεις, μοιράζει λουκέτα στον Εμπορικό κόσμο!" τόνισε δεικτικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, συνομιλώντας χθες το απόγευμα με εμπόρους και επιχειρηματίες της Πάτρας και του Πύργου.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης: ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΚΟΣ

30/10/10
Στην κατάληψη χώρου εκδηλώσεων στο Ολυμπιακό χωριό από τους κατοίκους παρευρέθηκε χθες 29/10/10 το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Διάκος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Κωνσταντίνο Λάσκαρη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Μαρία Καλαντζή και Σταμάτη Μπουντούρη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Δ.Τ. Ταξί-Λαδάδικα

Θεσσαλονίκη, 29 Οκτωβρίου 2010

«ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ» ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Η έκθεση του Χαράλαμπου Τερζόπουλου με τίτλο « Εικαστικοί Διάλογοι», ανοίγει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στην Αστική Σχολή, την αυλαία των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2010», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης.

Ομιλίες υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη στην Ιερισσό και στα Μετέωρα Πολίχνης

ΟΜΙΛΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
Θεσσαλονίκη, 30 Οκτωβρίου 2010

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ».