Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/9/10

Δηλώσεις της υποψ. δημάρχου Ελ. Πορτάλιου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού

Η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων Ελένη Πορτάλιου, συμμετείχε σήμερα, στην παρουσίαση της πρώτης φάση του ερευνητικού προγράμματος του ΕΜΠ και της ΤΕΔΚΝΑ για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ελληνικό.

Αυτοί που στέλνουν επιστολές στον υπουργό γεωργίας, υποσχόμενοι ότι έτσι θα λύσουν το πρόβλημά σας, σας εξαπατούν, όπως σας εξαπάτησε και ο υπουργός γεωργίας της προηγούμενης κυβέρνησης, ο οποίος σας είπε ότι πρέπει να ορίσετε κατώτατη τιμή για το προϊόν σας», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης , στη συνάντηση που είχε χθες βράδυ με τους ελαιοπαραγωγούς της Χαλκιδικής, στο δημαρχείο Μουδανιών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, κ. ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΜΕ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



Θεσσαλονίκη, 26 Σεπτεμβρίου 201

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, κ. ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Θεσσαλονίκη, 26 Σεπτεμβρίου 2010
Χαιρετισμός υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη, σε εκδήλωση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, στην Κατερίνη