Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19/3/14

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, επισκέφθηκε σήμερα τη Χαλκίδα.

Πήγε στη Περιφέρεια όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο Βουρδάνο, όπου συζήτησαν για τον πρωτογενή τομέα Στερεάς Ελλάδας, καθώς και το βασικό θέμα των αλλαγών στην αλιευτική πολιτική της περιοχής.

Η Ανοιχτή Πόλη με τους εργαζόμενους, ο κ. Καμίνης με τις απολύσεις

 
Όλο το προηγούμενο διάστημα, η Ανοιχτή Πόλη ήταν συνεχώς στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα για το δικαίωμα στην εργασία και τη ζωή με αξιοπρέπεια. Από την άλλη, η δημοτική αρχή και ο κ. Καμίνης ακροβατούσε μεταξύ των δηλώσεων πίστης στη μνημονιακή νομιμότητα και μιας μελαγχολικής συμπάθειας προς τους εργαζομένους.

Εγκαίνια νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής σε Δράμα και Καβάλα - Παρασκευή 21/3, Σάββατο 22/3

Κόντρα στην παράνομη πολιτική δίωξη και ενάντια στα ψέμματα και στην λάσπη των πληρωμένων κονδυλοφόρων, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ανοίγει συνεχώς νέα γραφεία, μιας και μέρα με τη μέρα ο αγνός Αγώνας μας δικαιώνεται στην συνείδηση του λαού.