Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22/10/10

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

22.10.2010

Στο νομό Πιερίας θα περιοδεύσει σήμερα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις».
Το πρωί βρέθηκε στο Αιγίνιο και στην αγορά της Κατερίνης, όπου τοπικοί παράγοντες, φορείς της αγοράς και κάτοικοι του εξέφρασαν τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, αλλά και τη στήριξή τους.
Το απόγευμα, περί τις 19.00, θα παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στην Κατερίνη, και, εν συνεχεία, θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη
Στις 21.00 θα λάβουν χώρα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης και οι υποψήφιοι της παράταξής του θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες που αναμένεται να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.